top of page

VÄLKOMNA TILL VÅRA
DIGITALA KURSER!

Nej! Vi har inte uppfunnit en ny pedagogik! Däremot har vi valt att ha ett samlingsnamn för alla våra lärdomar, insikter och erfarenheter.  Vi har valt att kalla dessa "Jonathans Pedagogik" med inspiration från boken om måsen Jonathan Livingston Seagull av Richard Bach.

Efter många års utbildning, kunskap och erfarenhet från några av världens ledande skolor och länder som Singapore vill vi på MK Centre dela med oss av det som vi tror är en nyckel för att skapa framgång i våra grundskolor och vår undervisning. 

Allt detta vill vi förmedla med denna unika kurs som vi tror saknar motstycke! 

 

Den innehåller allt det som ni lärare behöver: de bästa metoderna, strategierna, verktygen och mycket mer…

 

Era elever kommer att kunna nå hög akademisk nivå, utveckla sina viktigaste förmågor och vara förberedda för framtidens utmaningar. Ni som undervisar på detta sätt kommer att bidra till att vår värld blir bättre att leva i.

 

Oavsett vilka läromedel och vilken pedagogik ni använder är denna kurs högst relevant att ta! Efter avslutad kurs kommer ni att kunna möte varje elev på deras nivå och väcka motivation och intresse till ditt ämne.

 

Ni kommer aldrig mer behöva fundera på hur ni ska lägga upp er lektion. Det kommer ni att lära er i kursen!

Kursen:

Kursen består av 6 delar + en kortare kostnadsfri introduktion. Kursen är öppen under 3 månader så du kan komma tillbaka så ofta du vill.

handshake-6650409_1280.jpg

Här får du en överblick över innehållet av kursen, bakgrunden och lite mer om vem Jonathan Livingston Seagull är!

Totalt ca. 8 minuters film

GRATIS!

welcome-4737158_1280.jpg

I denna del av kursen får du reda på vilka vi är, vad bakgrunden till kursen är, vi delar med oss av våra lärdomar och erfarenheter samt våra slutsatser om hur vi ska möta framtidens utmaningar. Vi berättar om kursens uppbyggnad och ger er smakprov på några utmanade och roliga övningar.

Totalt ca. 25 minuters film

SEK 90 inkl. moms

laptop-2591245_1280.jpg

I den här delen kommer vi att berätta om forskningens teorier som Jonathans Pedagogik vilar på. Den är viktig för dig som lärare att förstå de vetenskapliga grunderna. 

Totalt ca. 1 timme, 15 minuters film

SEK 490 inkl. moms

school-1782427_1280.jpg

Efter denna del kommer du att veta exakt om hur varje lektion ska läggas upp och genomföras. Vi kommer även att se till att vi inkluderar de 4K i varje steg.

Och så gör vi övningar!

Totalt ca. 1 timme, 25 minuters film

SEK 490 inkl. moms

Kursdelarna 4 - 6

MATEMATIKEN

problem-2731501_1280.jpg

Vi fördjupar oss i hur vi ska arbeta med problemlösning i matematiken. Vi visar olika strategier för problemlösning som hjälper er att stötta eleverna att lösa de mest avancerade textuppgifterna.

Totalt ca. 24 minuters film

SEK 190 inkl. moms

Bar 10 + 2.png

I denna del visar vi olika visualiseringsmodeller. Visualisering är en viktig del av problemlösningar. Vi nämner olika modeller men vi fokuserar till största delen på den vanligaste och mest berömda modellen som är Blockmodellen. Du kommer att lära dig allt om denna modell och göra många olika övningar.

Totalt ca. 1 timme, 50 minuters film

SEK 490 inkl. moms

cook-3117871_1280.jpg

Den sista delen handlar om de olika strategierna vi kan välja från för att lösa olika problem. Du kommer att lära dig alla 12 olika strategier och öva på samtliga.

Totalt ca. 1 timme, 25 minuters film

SEK 490 inkl. moms

HELA KURSEN

1 490 kr inkl. moms!

Jag vill gärna veta mer!

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer snart till dig!

bottom of page