top of page

Vi hjälper er!

Vi hjälper er med allt från att starta nya skolor till att strukturera och förbättra existerande undervisningsprocesser och stötta ledarskapet i förändrings och förbättringsarbetet. Vi delar med oss av vår expertis och erfarenhet från ledande internationella skolor från länder med de bästa resultaten, antingen som rådgivare eller som Interim Rektor.

Maija Möller leder denna rådgivning. Maija har en långvarig erfarenhet av skolledning på högsta nivå från de bästa skolorna och som internationell skolkonsult, men även som lärare.

Vårt team består av internationella topplärare och rektorer, experter inom sina områden.

Några av våra tjänster:

 • Interim rektorer

 • Hjälp med att starta en ny skola

 • Organisationsstruktur

 • Systematiskt kvalitetsarbete

 • Förändringsarbete

 • Utbildning av lärare och rektorer

 • Resursfördelning

 • Implementering av en gemensam pedagogik

 • Föräldrarstrategier

 • Styrelsearbete

 • Löpande uppföljning

 • Etc.

HÄR ÄR VI SOM ÄR KÄRNAN I MK CENTRE AB:

Maija Möller

Global Skolkonsult & Grundare

Maija Möller, global skolkonsult med säte i Dubai, f d rektor Fredrikshovs Slotts Skola och Campus Manilla. Maija har sedan 2016 utbildat sig i Singapore samt implementerat denna pedagogik i skolor över hela världen. 2018 tilldelades Maija Kvalitetsutmärkelsen ”Bättre Skola” av SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling som lyfter fram skolor som driver ett föredömligt kvalitetsarbete och kan fungera som förebilder för andra skolor att inspireras av. Sedan 2021 verkar Maija som skolkonsult åt några av världens ledande skolor.

 • Twitter
 • LinkedIn
81a09795-8f93-4527-be5d-4b86e4e9907f.webp
Skärmavbild 2023-08-10 kl. 16.41.58.png

Karl Johan Bertilsson

VD & Grundare

Karl är en av grundarena till MK Centre AB. Han är ursprungligen lingüist och specialiserad på lärandet av ett andra eller ett främmande språk. Karl grundade och drev en språkskola i Mexiko 1987 - 1997. Från 1997 bytte Karl bana och fokuserade på vetenskapen om färgkommunikation vilket han fortfarande arbetar med genom sitt företag MRKRL AB. Han har arbetat i fler än 70 länder med att utbilda vuxna i språk, i färgkommunikation och sedan 2014 i grundskolepedagogik.

2014 verkade Karl i Singapore och kom där i kontakt med deras pedagoger inom grundskolan. Där och då bestämde sig Karl för att utbilda sig inom denna pedagogik för att förmedla denna kunskap till andra lärare och skolor. Hans kunskap och erfarenhet inom språkinlärning och inom den konstnärliga världen har till stor del bidragit till den övergripande förståelsen för lärandet i tidiga åldrar.

Karl talar 4 språk och är en mycket erfaren och efterfrågad föreläsare i hela världen.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
WhatsApp Image 2023-10-01 at 11.39.44 (1).jpeg
Få en offert

Tack! Vi skickar en offert till dig inom kort.

Brandon Oh

Utbildare, Singapore

Brandon har en magisterexamen i matematikpedagogik och har 25 års erfarenhet inom utbildning. Han är en skicklig utbildare, publicerad författare och utbildningskonsult. Brandon författar läromedel, skapar material för professionell utveckling och utvecklar undervisnings- och lärarresurser.

Han genomför workshops för lärare lokalt och internationellt och erbjuder konsulttjänster till skolor, utbildningsministerier och privata organisationer. Hans expertis spänner över läroplansutveckling, innehåll och undervisningsmetoder inom matematik och naturvetenskap, inklusive nya projekt som involverar revidering av nationella matematikläroplaner för Azerbajdzjan och Qatar.

Före sin nuvarande roll tjänstgjorde Brandon som senior utbildare på Singapores Utbildningsministerium (MOE) i 13 år.

Brandon har initierat och lett storskaliga projekt, utbildningsprogram och workshops för att förbättra utbildningskvaliteten.

Wendy Yeo

Utbildare, Singapore

Wendy Yeo är en Singaporebaserad utbildare med 22 års erfarenhet som specialiserat sig på matematik på grundskolenivå. Hon har en gedigen erfarenhet med andra pedagoger, föräldrar och elever genom många matematikworkshops som hon har genomfört lokalt och globalt.

Som en ivrig matematikälskare för ett livslångt lärande fortsätter Wendy att dela sin passion för matematik efter att ha lämnat Singapores utbildningsministerium (MOE) 2010.

Hon samarbetar med organisationer och bokförläggare som en matematikspecialisttränare för att förbättra medlärares professionella bemästrande och pedagogiska färdigheter. Wendy har utbildat lärare i Sverige, Colombia, Indien, Egypten, Bangladesh, Malaysia, Thailand, Indonesien, Brunei, Vietnam och Filippinerna. Wendy hjälper lärare från dessa länder att uppnå förståelsen för Singapores syn på pedagogiken.

Wendy fortsätter även att inspirera som en engagerad skollärare på en skola Singapore. Hennes dubbla roller styrker henne

vidare genom att konstant vara uppdaterad och praktisera de vardagliga realiteterna .

bottom of page